Gombával töltött gomba

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

10

Nehézség

Könnyű

Gombával töltött gomba

Recept leírás:

Hozzávalók:

fél kg csiprke gomba
rizsliszt
tojás
1kisebb fej vöröshagyma

bors
kókuszzsír
szezámmagliszt
A sütéshet: pálmaolaj

*

Elkészítés:

A gombát alaposan megmossuk, ha szükséges megtisztítjuk, a tönkjét óvatosan kitörjük, és felkarikázzuk, majd, kókuszsíron a hagymát megdinszteljük, rádobjuk, a gomba szár karikákat és fedő alatt puhára pároljuk, sóval, borssal ízesítjük.
Langyosra hűtjük, majd a gomba fejekbe töltjük, és rizs lisztbe, felvert tojásba, és szezámmaglisztbe forgatjuk.
Végül forró pálmaolajban megsütjük.
Rizzsel, tartártártással tálaljuk.

Gombával töltött gomba

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Gombával töltött gomba

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!