Gombával, és tojással töltött sertéskaraj

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Mária

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

60

Sütési / főzési idő (perc)

50

Nehézség

Haladó

Gombával, és tojással töltött sertéskaraj

Recept leírás:

Hozzávalók:

1 kg csontnélküli sertés karaj
2 fej vörös hagyma
fél kg champignon gpmba
4 tojás
1 db paprika
1 db paradicsom
őrölt piros paprika,só,bors,ételízesítő
hús fűszersók,mustár,petrezselyem zöld

*

Elkészítés:

A karajból olyan szeleteket szelünk,hogy az első szeletnél félig vágjuk be,utána leszelünk egy egész szeletet így szétnyítva tudjuk bele helyezni a töltelékeket.
óvatosan megklopfoljuk,hús fűszersóval megszorjuk.a belsejét vékonyan meg kenjük mustárral,és megszorjuk apróra vágott petrezselyem zöldel.
Bele helyezzük a gomba tölteléket,és a közepébe helyezzük a főtt tojást.
össze hajtjuk,és  hús tűvel vagy fogvájóval össze tűzzük.fűszerezzük majd bő olajban kisütjük.
Gomba töltelék elkészítése: Kockára vágott hagymát kevés olajon megpároljuk,bele tesszükk a kockára vágott paprikát,paradicsomot,őrölt fűszerpaprikát.
Bele tesszük az elszeletelt gombát kevés vízzel zsírjára pirítva készre pároljuk.
Köretként zöldséges rizst vagy sült burgonyát is adhatunk hozzá.

Gombával, és tojással töltött sertéskaraj

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Gombával, és tojással töltött sertéskaraj