Hozzávalók:
1 kg csontnélküli sertés karaj
2 fej vörös hagyma
fél kg champignon gpmba
4 tojás
1 db paprika
1 db paradicsom
őrölt piros paprika,só,bors,ételízesítő
hús fűszersók,mustár,petrezselyem zöld
*
Elkészítés:
A karajból olyan szeleteket szelünk,hogy az első szeletnél félig vágjuk be,utána leszelünk egy egész szeletet így szétnyítva tudjuk bele helyezni a töltelékeket.
óvatosan megklopfoljuk,hús fűszersóval megszorjuk.a belsejét vékonyan meg kenjük mustárral,és megszorjuk apróra vágott petrezselyem zöldel.
Bele helyezzük a gomba tölteléket,és a közepébe helyezzük a főtt tojást.
össze hajtjuk,és hús tűvel vagy fogvájóval össze tűzzük.fűszerezzük majd bő olajban kisütjük.
Gomba töltelék elkészítése: Kockára vágott hagymát kevés olajon megpároljuk,bele tesszükk a kockára vágott paprikát,paradicsomot,őrölt fűszerpaprikát.
Bele tesszük az elszeletelt gombát kevés vízzel zsírjára pirítva készre pároljuk.
Köretként zöldséges rizst vagy sült burgonyát is adhatunk hozzá.


