Gombasaláta paradicsommal

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

10

Nehézség

Könnyű

Gombasaláta paradicsommal

Gombasaláta paradicsommal

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

40 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
2 ek olíva olaj
2 ek paradicsompüré ( vagy paszírozott paradicsommal )
1 db babérlevél
cukor ízlés szerint
1 db citrom
só ízlés szerint
kakukkfű ízlés szerint

*

Elkészítés:

A megtisztított, jól megmosott gombát gerezdre vagy kockákra vágjuk, és nagyon finomra vágott vagy reszelt hagymával az olíva olajban megpároljuk.
Ízesítjük sóval, paradicsompürével ( vagy paradicsom tetejére keresztet vágunk, majd egy pillanatra forró vízbe tesszük és amikor kivesszük eltávolítható a bőre, majd szitán át paszírozzuk ), babérlevéllel, egy pici cukorral, esetleg kakukkfűvel, egy darabka citrommal, és készre pároljuk.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Gombasaláta paradicsommal