Gombás sült édesburgonya, hagymakarikával

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Edit1

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

2

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

15

Nehézség

Recept leírás:

Hozzávalók:

800gr édesburgonya
250 gr barna shampion gomba
1db lilahagyma
só, bors,
csipet szerecsendió és őrölt kömény
2 evőkanál zsír
petrezselyem zöld

*

Elkészítés:

A burgonyát meghámozhuk és felkarikázzuk, majd szalvétán leszárítjuk. Egy serpenyőben 1 evőkanál zsírt felhevítünk, majd a burgonyakarikákat mindkét felét hirtelen megpirítjuk, majd forró sűtőben 10-15 perc alatt készre sütjük.
A gombát felszeleteljük tetszés szerinti formában. A hagymát felkarikázzuk.
1 evőkanál zsírt felhevítünk, a hagymakarikát megdinszteljük, majd hozzá adjuk a gombát és készre főzzük. Mielőtt levesszük a tűzhelyről, hozzákeverjük a kész burgonyánkat fűszerezzük. Petrezsemzölddel megszórva tálaljuk
Salátával fogyasztjuk vagy akár sültek mellé is tálalhatjuk. Jó étvágyat kívánok!
https://www.facebook.com/groups/fogyjkonnyedeneshatekonyan