GOMBÁS-SAJTOS SÜLT KENYEREK+SONKÁS KIFLIK

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

25

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Könnyű

GOMBÁS-SAJTOS SÜLT KENYEREK+SONKÁS KIFLIK

GOMBÁS-SAJTOS SÜLT KENYEREK+SONKÁS KIFLIK

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

Kenyérszeletekre: 1 nagy
Kiflikre: sonka vagy sonkás szalámi, margarin, füstölt sajt, petrezselyemzöld, néhány szem koktélparadicsom
A fűszerek Toldi Fűszer termékek

*

Elkészítés:

Megdinszteljük a vöröshagymát pici olajon, majd hozzáadjuk az apóra metélt gombákat, sózzuk, borsozzuk, meghintjük vegetával, szerecsendióval és hagyjuk fedő alatt párolódni. Ha megpuhult, besűrítjük az előzőleg simára kevert liszt és víz keverékével és rákenjük a kenyerekre. ( víz helyett lehet tejszínt is használni ). Lereszeljük a sajtot, hozzákeverjük az apróra vágott petrezselyemzöldet és megszórjuk vele a kenyereinket. A kifliket margarinnal vagy sajttal kenjük meg, rá sonka vagy sonkás szalámi és ugyanígy megszórjuk a petrezselymes füstölt sajttal. Pár percre bedobjuk az előmelegített sütőbe, ha ráolvad a sajt, már csak koktélparadicsommal díszítjük és már kész is az uzsonnánk vagy a vacsink!:) Jó étvágyat!

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

GOMBÁS-SAJTOS SÜLT KENYEREK+SONKÁS KIFLIK