Hozzávalók:
10 db palacsinta
10 dkg sonka
15 dkg sajt
2 tömlős sajt
25 dkg gomba
1 közepes lilahagyma
1 csokor petrezselyem
Só, bors
Liszt, tojás, zsemlemorzsa, bő olaj a sütéshez
*
Elkészítés:
A gombát felszeleteljük, 1 ek olajon fonnyasztjuk.
Mikor langyosra hűlt, összekeverjük az apróra vágott sonkával, lilahagymával, petrezselyemmel, a lereszelt és a tömlős sajttal.
Megkóstoljuk, ízlés szerint sózzuk, alaposan megborsozzuk.
A palacsinták szélére teszünk 1-1 nagy evőkanállal.
A két oldalát behajtjuk, majd feltekerjük, hústűvel rögzítjük.
A szokásos módon bepanírozzuk, bő, forró olajban pár perc alatt barnára sütjük.
Ízlés szerint ( én paradicsomsalátával ) tálaljuk.