Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és kevés olajon megdinszteljük.
Rátesszük a szeletelt gombát, ízlés szerint sózzuk-borsozzuk.
Amikor félig megfőtt, hozzáadjuk a mustárt és 3 ek tejfölt.
3 ek olajat megmelegítünk, rátesszük a tarhonyát, megpirítjuk, sózzuk, és felöntjük annyi meleg vízzel, amennyi éppen ellepi, és a fedő alatt készre főzzük.
Tojásokat megfőzzük, és karikára szeleteljük.
Egy közepes tepsit olajjal kikenünk.
Beleöntjük a tarhonya felét, erre a gombapörkölt, majd elosztjuk rajta a tojásszeleteket.
Beborítjuk a tarhonya másik felével, megkenjük 3 ek tejföllel, és ráreszeljük a sajtot.
200 fokon 20 percig sütjük.