Gombás-mexikói Paellában

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Clarus

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Recept leírás:

Hozzávalók:

1 kg apró csiperke gomba
0.5 kg mexikói zöldségkeverék
1 tojás
0.5 dl tej
10 + 5 dkg reszelt sajt
1 evőkanál vegeta
1 csokor medvehagyma
3 evőkanál liszt
5 dkg margarin + 2 evőkanál olaj
só, bors

*

Elkészítés:

1 kg apró csiperke gomba
0.5 kg mexikói zöldség keverék
5 dkg margarin+2 evőkanál étolaj ,só,bors
Ezeket először megpirítjuk a 32 cm-es átmérőjű Paella serpenyőben,magas lángon kb:10 percig.
Kikeverünk: 1 tojást
fél liter tejet
3 evőkanál lisztet
10 dkg reszelt sajtot +1 evőkanál vegetát
+ 1 csokor medvehagymát ,aprítva
Ezt a keveréket ráöntjük az előre pirított zöldségekre,
kicsit össze keverjük.
Utána: 5 dkg sajtot a tetejére még ráreszelünk,és
180 fokos sütőben 20 percig sütjük.

Gombás-mexikói Paellában