Gombás melegszendvics

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Etelka

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

3

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

200

Nehézség

Gombás melegszendvics

Gombás melegszendvics

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

20 dk csiperke gomba
1 fej vöröshagyma
1 kanál zsír
3 db tojás
4 egész szelet kenyér (kettévágva 8 szelet)
csipet bors, só
vaj
10 dk. trappista sajt reszelve
zöld paprika karika és egy fél paradicsom a sajt alá.

*

Elkészítés:

A gombát megtisztítom, apróra vágom.
1 fej vöröshagymát lereszelek az almareszelőn az egy kanál zsírra a serpenyőbe, egy pict dinsztelem, majd hozzáadom a gombát egy kis sót borsot és összepiritom, majd dinsztelem.
Ha kész ráütök 3 db tojást és kizárom a gázt alóla.
A kenyereket megvajazom vékonyan és rárakom a tojásos gombát, rá a paprika karikákat és a paradicsomot és végül a sajtot.
Előmelegített sütöbe teszem kb 180 fokra és rápiritom a sajtot.
Kb 20 perc ez is.
Nagyon finom

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Gombás melegszendvics