Gombás croissant Tante Fanny tésztából

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

2

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Könnyű

Gombás croissant Tante Fanny tésztából

Gombás croissant Tante Fanny tésztából

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

1 csomag Tante Fanny friss croissant tészta 360 g
25 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
5 dkg vaj
bors, petrezsemzöld, borsika fű ízlés szerint

*

Elkészítés:

A Tante Fanny friss croissant tésztát 10 perccel a felhasználás előtt kivesszük a hűtőből, majd a sütőpapírral együtt kitekerjük
A hagymát felkockázzuk, és a gombát felszeteljük.
Vajon megdinszteljük a hagymát, majd amikor üveges hozzáadjuk a szeletelt gombát, és lepirítjuk, fűszerezzük. Hozzáadjuk az összevágott petrezselyemzöldet.
A tölteléket ráhelyezzük a tésztára, majd a tészta széleit megkenjük, és lazán feltekerjük, majd kifliket formálunk. Ezután a teteját is megkenjük tojással.
Előmelegített légkeverős sütöben 170 c fokon 18-20 perc alatt megsütjük.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Gombás croissant Tante Fanny tésztából