Gombás burgonyafazék

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

70

Nehézség

Könnyű

Gombás burgonyafazék

Gombás burgonyafazék

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

*

Elkészítés:

A burgonyát megtisztítjuk, felkockázzuk.
Olajon megdinszteljük a cikkekre szeletelt hagymát, megszórjuk fűszerpaprikával.
Rátesszük a kockára vágott burgonyát és a gombát, fedő alatt megpároljuk.
Vízzel felengedjük, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
Közben hozzáadjuk a karikára vágott savanyú uborkát.
Tejföllel kikeverjük a lisztet, és ráöntjük a ragura.
Tálalás előtt aprított petrezselyemmel megszórjuk.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Gombás burgonyafazék