Gombaházikó

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Arenka

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

12

Előkészítési idő (perc)

40

Sütési / főzési idő (perc)

100

Nehézség

Nehéz

Gombaházikó

Recept leírás:

Hozzávalók:

2 adag piskóta (1 sárga és 1 csokis)
1 adag piskóta 6 tojásból:
6 tojássárgája
6 tojásfehérje
15 dkg cukor
27 dkg liszt
0,8 dl víz
6 gr sütőpor
A csokis piskótához elveszünk a liszből 2 ek-lal és helyére 2 ek kakaóport teszünk.
Puncs krémhez(a kalapja):
3 dl tej
6 dkg cukor
45 dkg pudingpor(puncsos)
25dkg cukor+ 25 dkg margarin kihabosítva
Csokis krémhez(a törzse):
3dl tej
6dkg cukor
45 dkg pudingpor (csokis)
25 dkg cukor+ 25 dkg margarin kihabosítva
színezett marcipán massza

*

Elkészítés:

Megfőzzük a pudingkrémeket!
Elkészítjük a piskótákat,megsütjük a megszokott módon.
Krémeket elkészítjük,betöltjük!
Hűtőben pihentetjük,ha már megdermedt beburkoljuk marcipánnal!
A burkolás időigényes,de megéri,mert csodálatos a végeredmény!
Különböző alkalmakra kiváló!

Gombaházikó

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Gombaházikó

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!