Hozzávalók:
1 csomag babpiskóta
Tésztába:
50 dkg darált keksz
1 cs margarin
20 dkg darált dió
1-2 kanál rum
Krémhez:
10 dkg margarin
15 dkg porcukor
Mázhoz:
10 dkg margarin
5 dkg porcukor
2-3 evőkanál kakaó
10dkg kókusz reszelék
*
Elkészítés:
Először kikeverjük a krémet jó habosra.
A tésztához valókat jól összegyúrjuk, hogy a massza formázható legyen. Ha szükséges tejet tehetünk hozzá.
Dió nagyságú gombócokat formázunk belőle és a közepébe lyukat nyomunk, majd a babapiskótát ketté törjük, így a fél piskótát a krémbe mártjuk és beleszúrjuk a kekszgolyóba.
A máz hozzávalóit felfooraljuk, s túzről levéve a gombafejeket belemártogatjuk, majd a kókusz reszelékbe.
Kb. 30 darab lesz


