Hozzávalók:
4 tojásból piskóta
Krém: 500 g
*
Elkészítés:
A piskótákból 3 lapo sütünk
A gesztenyét fellazítjuk a felvert tejszínhabbal amibe bele kevertük már a zselatinfixet.a lapokat töltjük és díszítjük
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
12
20
10
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
4 tojásból piskóta
Krém: 500 g
*
Elkészítés:
A piskótákból 3 lapo sütünk
A gesztenyét fellazítjuk a felvert tejszínhabbal amibe bele kevertük már a zselatinfixet.a lapokat töltjük és díszítjük
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Van egy illat, ami számomra azonnal elhozza a decembert: a frissen darált dió finom, édeskés, kissé földes aromája. Ahogy egy

A tél hajlamos arra, hogy szürkének tűnjön: rövidebb nappalok, hideg levegő, kevesebb friss gyümölcs és zöldség. A konyhában mégis egészen

A tél beköszöntével a konyha valahogy ösztönösen a melegebb, selymesebb, megnyugtatóbb ízek felé fordul. Ilyenkor kerül elő gyakrabban a méz