Hozzávalók:
4 tojásból piskóta
Krém: 500 g
*
Elkészítés:
A piskótákból 3 lapo sütünk
A gesztenyét fellazítjuk a felvert tejszínhabbal amibe bele kevertük már a zselatinfixet.a lapokat töltjük és díszítjük
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
12
20
10
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
4 tojásból piskóta
Krém: 500 g
*
Elkészítés:
A piskótákból 3 lapo sütünk
A gesztenyét fellazítjuk a felvert tejszínhabbal amibe bele kevertük már a zselatinfixet.a lapokat töltjük és díszítjük
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Ha azt mondjuk „szőlő”, legtöbben azonnal a borra gondolunk. Nem véletlen: Magyarország szőlő- és borkultúrája évszázadokra nyúlik vissza, és világszerte
Ha becsukjuk a szemünket és elképzelünk egy falat ételt, legtöbbször az édes íz ugrik be elsőként. Gyerekkorunktól kezdve ez az
Kevés étel van, ami annyira egybeforrt a magyar nyár hangulatával, mint a lecsó. Illata a kora augusztusi estéket idézi, amikor