Hozzávalók:
4 tojásból piskóta
Krém: 500 g
*
Elkészítés:
A piskótákból 3 lapo sütünk
A gesztenyét fellazítjuk a felvert tejszínhabbal amibe bele kevertük már a zselatinfixet.a lapokat töltjük és díszítjük
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
12
20
10
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
4 tojásból piskóta
Krém: 500 g
*
Elkészítés:
A piskótákból 3 lapo sütünk
A gesztenyét fellazítjuk a felvert tejszínhabbal amibe bele kevertük már a zselatinfixet.a lapokat töltjük és díszítjük
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A rebarbara sokunk emlékeiben kompótként vagy lekvárként él – fanyar, piros szálak, amiket vagy imádtunk, vagy messzire kerültünk gyerekként. De

Ahogy megérkezik a tavasz, a piac is újraéled: harsogó zöldek, ropogós gyökerek, illatos fűszerek – végre elbúcsúzhatunk a nehéz téli

Gondoltad volna, hogy a kedvenc reggeli joghurtod, a koreai kimchi vagy a savanyú káposzta nemcsak finom, hanem élő, lélegző miniuniverzum?