Hozzávalók:
4 tojásból piskóta
Krém: 500 g
*
Elkészítés:
A piskótákból 3 lapo sütünk
A gesztenyét fellazítjuk a felvert tejszínhabbal amibe bele kevertük már a zselatinfixet.a lapokat töltjük és díszítjük
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
12
20
10
Hozzávalók:
4 tojásból piskóta
Krém: 500 g
*
Elkészítés:
A piskótákból 3 lapo sütünk
A gesztenyét fellazítjuk a felvert tejszínhabbal amibe bele kevertük már a zselatinfixet.a lapokat töltjük és díszítjük
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Az alma minden évben az egyik legnépszerűbb, legsokoldalúbb hazai gyümölcsünk, amely főszereplő az őszi piacokon és a magyar konyhában egyaránt.
A szilva igazi átmeneti gyümölcs: a nyár végét és az ősz kezdetét jelzi. Július végétől egészen szeptember végéig sorakoznak a
A magyar konyha bővelkedik olyan fogásokban, amelyek egyszerre laktatóak, háziasak és sokféleképpen variálhatók. Ezek közül is kiemelkednek a rakott ételek,