Hozzávalók:
Tészta: :3x4db tojás, 3×4 e.k kristálycukor, 3×4 e.k liszt, 3x 1 cs sütőpor
Krém: ::2cs vaníliás pudingpor, 6dl tej , 4 e.k liszt, 3dl tej , 15dkg ráma margarin , 20dkg porcukor , 2 cs vaníliás cukor, 1 cs gesztenye massza, 2 dl tejszín (cukrászhab )1 db rum aroma,
Burkolat: :0,5l tejszín (cukrászhab) , ízlés szerint díszitő kellékek
*
Elkészítés:
A lapokat hagyományos piskótaként megsütni.(4db tojás, 4 e.k k.cukor, 4e.k liszt , 1 db sütőpor)(26cm -es forma)A kisült lapokat hagyjuk kihűlni , addig elkészítjük a krémet.A vaníliás pudingport megfőzni a tejben , majd félre tenni hűlni.A lisztet gefőzni a tejben és félre tenni hűlni.Mikor kihűlt a pudingos séls s lisztes krémet jól összedolgozni robotgéppel..Mikor ez is megvan hozzáadni a margarint a porcukrot és a vaníliás cukrot és ezeket is jól összedolgozni , majd a végén a gesztenye masszát belekeverni és a rum aromát. A tejszínt kemény habbá verni és annyit tegyünk a krémbe , hogy jó könnyű legyen tőle , lehet mindet .Ha valakinek nincs cukrászhab otthon , elhagyható jó lesz nélküle is.Az alsó lapot lekenjük a krémmel . ,majd egy kevés habbal és lehet reszelni rá gesztenéyt , majd rá a következő lapot és ismételni a töltést és mikor ez megvan akkor a külsejét véknyan bekenni a maradék krémmel és utána bevoni cukrász habbal . Dísziteni ízlés szerint lehet..Lehűteni és lehet tálalni.