Hozzávalók:
Piskóta: :6db tojás, 6e.k liszt. 6e.k kristálycukor, 1cs sütőpor
Krém: :2cs vaníliáspudingpor, 7,5dl tej , 2 db vaníliáspudinpor, 12.5dkg margarin, 10dkg porcukor, 1cs gesztenye massza, 1cs babapiskóta
Ttejére: ::0.5dl Hulalal vagy cukrászhab , 10dkg reszelt csokoládé
*
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóiból elkészítjük a piskótát.tepsi35x35cm A pudingport mefözzük a 7.5dl tejben , majd ha kihűlt akkor hozzáadjuk a margarint és a porcukort és jó habosra kikeverjük , majd belekeverjük a gesztenye masszát is és rákenjük a piskótára.Majd rakunk rá egy sor babpiskótát..Mikor ezzel megvagyunk akkor jó keményre felverjük a hulalát és rá kenjük , majd megszórjuk csokoládéreszelékkel.Hűtőbe tesszük hűlni és lehet fogyasztani.