Gesztenyés-rumos forró csoki

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

5

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

5

Nehézség

Könnyű

Recept leírás:

Hozzávalók:

10 dkg étcsoki
5 dl tej
20 dkg gesztenye massza
fél dl rum
Díszítéshez:
tejszínhab

*

Elkészítés:

A tejet a csokival összemelegítjük.
beletesszük a gesztenyemasszát és forráspontig hevítjük, de nem főzzük !
A tűzről levéve hozzáadjuk a rumot.
Hőálló, üvegpoharakba töltjük, tejszínhabbal díszítjük, és azonnal felszolgáljuk !