Gesztenyés, pudingos torta – sütés nélkül

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

35

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Gesztenyés, pudingos torta – sütés nélkül

Gesztenyés, pudingos torta – sütés nélkül

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

Tészta: 25 dkg
Krém: 3 csomag

*

Elkészítés:

Tortaforma alját kibéleljük sütőpapíral,a tészta hozzávalóiból egy könnyű masszát kapunk amit belenyomkodunk a forma aljába.Ezután hűtőbe tesszük és elkészítjük a krémet.
A pudingból, a tejjel, a cukorral és a van. cukorral pudingot főzünk. Amikor már langyosra hűlt belekeverjük a szobahőmérsékletű vajat.
A tésztára rákenjük a krém felét majd egy réteg piskóta tallért és szeletelt epret rakunk rá. (Ha meggyet használunk azt a tésztára a krém alá tegyük, h. ne színezze meg a krémet.) Majd a krém másik felét simítjuk a piskótás rétegre.
A tejszínt felverjük és a krémre rákenjük.
Díszíteni lehet önmagában villával hullámosra, vagy gesztenyét reszelünk rá, vagy csokit reszelünk, stb. Tegyük be a hűtőbe folpackkal lefedve min. egy éjszakára.
A gyümölcs el is hagyható, úgy is nagyon finom.
Egy nappal a felszolgálás előtt célszerű elkészíteni, hogy az anyagok a hűtőben összeálljanak, különben szétesik.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Gesztenyés, pudingos torta – sütés nélkül