Hozzávalók:
Hozzávalók a piskótához:
6 db tojás
6 ek cukor
4 ek liszt
2 ek kakaópor
Gesztenyés-krém hozzávalói:
25 dkg gesztenyemassza
20 dkg vaj
20 dkg porcukor
*
Elkészítés:
6 tojásból, 4 ek.
lisztből, 2 ek.
kakaóporból, s a 6 ek.
cukorból nagyobb tepsiben csokis piskótát sütünk.
Amíg sül a piskóta, a gesztenyemasszát a cukorral, puha vajjal jól összekeverjük, s hűtőbe rakjuk.
Ha kisült a piskóta, még melegen konyharuhával feltekerjük és hűtőben hagyjuk kihűlni.
Ha kihűlt a piskóta, akkor óvatosan szétnyitjuk és megkenjük a gesztenyés krémmel.
A tetejére is kenünk a masszából, majd villával szépen kidíszítjük.
Esetleg lehet csokiforgáccsal, vagy apró cukorral díszíteni, de ez nem fontos.
Legalább 4-5 órát hűtőben pihentetjük, majd szeletelhető és tálalhatjuk.