Hozzávalók:
6tojás sárgáját 30dkg porcukrot25 dkg margarinnal habosra keverünk,hozzáadunk 30dkg lisztet,
fél csomag sütőport,1 tejfölt,és az 6 tojás felvert habját.Meg egy pici rumot vagy aromát pár cseppet .
A Tésztát 3 felé vesszük ,egyikbe 2dkg vaniliát vaníliás pudingot a másikba 1 cs gesztenye masszát ,a harmadikba puncs pudingot
*
Elkészítés:
Ismét egy saját receptem Nagyon finom Gesztenyés márványos sütemény 6tojás sárgáját 30dkg porcukrot25 dkg margarinnal habosra keverünk, hozzáadunk 30dkg lisztet, fél csomag sütőport, 1 tejfölt, és az 6 tojás felvert habját.
Meg egy pici rumot vagy aromát pár cseppet.
A Tésztát 3 felé vesszük, egyikbe 2dkg vaniliát vaníliás pudingot a másikba 1 cs gesztenye masszát, a harmadikba puncs pudingot teszünk.
Két őzgerinc sütőbe sütjük, alaposan kivajazzuk vagy házi zsírral is jó, ki lisztezzük, Alulra kerül a sárga tészta, majd rá a gesztenyés, és a tetejére a rózsaszín, ha megsült vaniliás porcukorral meghintjük.
A Két őzgerinc forma azért szükséges mert annyi adag jön ki belőle.
Ahogy megsül márványos mintát kapunk, mert színes lesz.
, ahogy összefolyik a tészta.