Hozzávalók:
4 tojas 4 ek viz 8 ek cukor 8 ek liszt Keshegynyi sutopor. Vaniliaskrem: 1 vanilia
*
Elkészítés:
Elkeszitjuk a tesztat.A tojasok feherjet kemeny habba verjuk es felre teszem. Az osszes tobbi hozzavalot osszekeverem,majd a vegen ovatosan belekeverem a tojasok kemeny habba vert feherjet.Vajazott,lisztezett tepsibe ontom,majd keszre sutom kb 20-30 perc alatt tuprobaig 180 fokon elomelegitett sutoben.Kozben elkeszitjuk a vanilias kremet.A hozzavalokat egy talba teszem es kemeny kremme verem .Elkeszitjuk a gesztenyet is: a vaniliakrembol kb 2-3 ek hozzaadok a villaval osszetort es keves rummal izesitett gesztenyepurehez.A megsult es kihult tesztara rakenem a gesztenyekremet,majd erre a maradek vanilias kremet.A tetejet megszorom cukor nelkuli kakaoval,es kockakra szeletelem