Gesztenyés habos

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

1

Előkészítési idő (perc)

40

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Gesztenyés habos

Gesztenyés habos

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

Gesztenyés habos
2 gesztenye massza
25 dkg darált keksz
porcukor
rum aroma
margarin
Ezeket a hozzávalókat összegyúrni annyi margarinnal,hogy lágy masszát kapjunk.Belenyomkodjuk a csatos tepsibe,vagy formába.Hűtőbe tenni,hogy kidermedjen.

*

Elkészítés:

Krém:
2 cs vanilia pudingpor
6 dl tej( sűrű pudingot főzni)
25 dkg margarin
porcukor (kikeverni)
majd összekeverni a margarint a pudinggal.
A kekszre rákenjük a krém felét,majd erre rumba áztatott babapiskótát teszünk,majd ismét krém.
A tetejére növényi tejszínből habot kenünk.Kakaóporral szórjuk meg.Jó pár órára hűtőbe tesszük hogy jól kidermedjen.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Gesztenyés habos