Hozzávalók:
Piskotához ….6 tojás ,10 kanál cukor,2 kanál olaj,2 kanál tej vagy langyos viz,10 kanál liszt ,1 sütőpor .citrom reszelt héja
Krémhez:
1 csomag (250 gram) gesztenye ,2 evő kanál porcukor,1 dl tejszin,10 deka margarin,2 evő kanál rum aroma ….
a tetejére 1 dl tejszin + csoki reszelék
*
Elkészítés:
A piskotához: a 6 tojást kettéválasztjuk …a fehérjét robottal kemény habbá verjük a 10 kanál cukorral,majd egyenként ovatosan a 6 tojás sárgáját is belekeverjük + 2 kanál olajat +2 kanál tejet( vagy langyos vizet )Már nem robottal egyenként a 10 kanál liszt és sütö por keverékét belekeverjük + a citrom reszelt héja ….Sütő papirral kibélelt tepsibe öntjük és tü probáig sütjük …hagyuk kicsit kihülni majd ketté vágjuk és megtőltjük a krémmel ….
Krém
…25 deka gesztenyét elkeverjük 2 evö kanál porcukorral +10 deka margarinnal +2 evő kanál rumaromával.Az 1 deci tejszint felverjük és a gesztenyés masszához keverjük..A kettévágott piskótát megkenjük majd ráhelyezzük a másik fél piskótát .
A tetejére lehet felvert tejszinhabot és reszelt csokit ,vagy csoki glazurt attol függ kinek melyik változat tetszik

