Hozzávalók:
Én kettő tortát sütöttem mivel ikrein vannak így feleztem a tészta hozzávalókat. ( A krémet nem feleztem)
Tészta:
8 dkg xilit, , eritrit stb vagy 8 dkg porcukor (én porcukorral készítettem)
5 evőkanál karob por (kakaó helyett),
6 evőkanál olaj,
3 evőkanál 5%-os ecet,
2,5 d. víz,
1/2 csapott mokkáskanál szódabikarbóna,
25 dkg rétesliszt.
Krém:
2 csomag bio gesztenyemassza,
500 ml rizstej,
80 gr. kukoricakeményítő,
A tetejére 2db banánt, és egy gesztenyemasszát, kikevertem és ez került díszítésnek, a közepére pedig darált kókuszreszelék.
*
Elkészítés:
1024×768
Normal
0
21
false
false
false
HU
X-NONE
X-NONE
MicrosoftInternetExplorer4
/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:Normál táblázat;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11pt;
font-family:Calibri,sans-serif;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:Times New Roman;
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
A tészta hozzávalóit, összekeverem, tortaformában 25 perc alatt 190 fokon készre sütöm.
A kukoricakeményítőt felengedem kevés rizstejjel.
A többi rizstejet a felforralom, és a kukoricakeményítős keveréket beleöntöm, így lesz puding.
Összekeverem a gesztenyemasszával.
Ezzel a krémmel kenem meg a tortalapot, és díszítem a tetejét banános gasztenyemasszával.