Hozzávalók:
2 csomag gesztenyemassza
1 csomag babapiskóta
25 dkg darált keksz
15 dkg porcukor
1 dl tej
2 db rumaroma
A krémhez:
3 csomag vaníliapuding
20 dkg porcukor
9 dl tej
25 dkg margarin (ráma)
A habhoz:
3 dl tejszín (Hulala)
1 csomag habfixáló
*
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit a babapiskóta kivételével jól összedolgozzuk, majd egy 20×30 centis tepsi aljára nyomogatjuk.
Felfőzzük a krémhez a porcukrot, a pudingot és a tejet, majd ha kihűlt, hozzáadjuk a margarint. Rákenjük a tésztára a krém felét. Ráhelyezzük a korábban rumba áztatott babapiskótát, majd megkenjük a krém másik felével.
Összedolgozzuk a tejszínt és a habfixálót, majd ezt is ráhalmozzuk a sütire. Ízlés szerint kakaóporral, csokireszelékkel vagy csokidarával díszíthetjük!! És legalább fél napra hűtöbe teszük!!