Hozzávalók:
A piskótához:
10 db tojás
20 dkg finom liszt
20 dkg cukor
1 cs.sütőpor
A krémhez:
50 dkg gesztenye massza
1/2l hulala tejszín
1 dl amaretto likőr vagy aroma /mandula aroma is jó /
10 dkg szeletelt mandula
cukor ha szükséges
*
Elkészítés:
Előkészítés:Megsütjük a piskótát,hagyjuk kihűlni.A gesztenyét krumplinyomón átnyomjuk vagy lereszeljük.A tejszínt kemény habbá verjük.
Elkészítés:A tejszínhabot óvatosan elkeverjük a gesztenyével,a mandula felével és a likőrrel.A piskótát lapjával ketté vágjuk,megkenjük a krém 2/3 részével.Rátesszük a másik lapot és a tetejétre kenjük a maradék krémet.Megszórjuk a szeletelt mandulával és tetszés szerint felszeleteljük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!


