Hozzávalók:
40dkg liszt,15dkg zsír,2 evkanál porcukor,1db tojás,1dkg élesztő,1,dl tej,1 sütőpor
Krém: 1 csm
*
Elkészítés:
Az élesztőt a cukros langyos tejben felfuttatom,a lisztet a zsíradékkal elmorzsolom és hozzáadom a sütőport,a tojást a cukrot és a felfutott élesztőt.Összegyúrom,3 gombocot készitek és egyenként vékonyan lisztezett deszkán téglalapra nyújtom és a tepsi hátúlját meglisztezve meleg sütőben egyenként a lapokat megsütőm.
A tejben csomómentesen elkeverem a lisztet és felteszem megfőzni állandó keverés mellett,majd félreteszem hűlni.
A margarint kikeverem a porcukorral és hozzáadom a már kihűlt főzöttkrémet és a felengedett gesztenyemasszát és a rumaromát.Jól kikeverem robotgéppel habosra.A kihűlt lapokat ezzel megtöltöm.Tetejét porcukorral szórom,de csokimázzal is leönthető.Fél óra múlva fogyasztható.


