Hozzávalók:
Gesztenye torta
8 tojás,
8ek, cukor
8ek, liszt
1ek, olaj, 1 vanilia cukor, csipet só, 1 rum aroma
50dkg, gesztenye püré
25dkg, margarin
2cs vanilia puding por
12ek, cukor.7dcl. tej
*
Elkészítés:
Nyolc tojásból a szokásos módon piskóta tortát sütünk, kb, 20perc alatt, három lapba vágjuk, és megtöltjük gesztenye krémmel.
A két csomag pudingport, a 12ek, cukorral és 7dcl, tejjel sűrű krémet főzünk Amíg ki hűl a 25dkg, margarint habosra keverjük, és a 50dkg, gesztenyét, gesztenye nyomón áttörjük .a kihűlt pudinghoz adjuk a rumaromát, a kb, 40dkg, gesztenye masszát /10dkg, félre tesszük a díszítéshez/ és habosított margarint, ezzel megtöltjük a torta közeit, majd bevonjuk az egész tortát kevés krémmel a szélét megdíszítjük és a maradék gesztenyét rá szórjuk a tetejére.
Jó étvágyat kívánok.