Hozzávalók:
8 kisebb vagy 6 nagyobb tojás. 40 dkg cukor, 45 dkg liszt.Másfél sütőpor, 10 evőkanál víz, 10 dkg olvasztott margarín,
Krém: 50 dkg
Máz: 20 dkg
*
Elkészítés:
A piskótatésztát a szokásos módon összeállítjuk, bele csurgatjuk a margarint is. 30×40 es tepsziben 3 lapot sütünk belőle.Neken egy piskótához 8 púpozott evőkanál tészta lett felhasználva.Jó sűrű,ezért óvatosan el kell egyengetni a sütőpapíron.
Krém: A gesztenyemasszát fellazítjuk villával,rá csurgatjuk az aromaát és a habfixel felvert tejszínnel lazítjuk,
Máz:A hozzávalókat öszemelegítjük míg teljesen egyneművé nem válnak.A tortára csorgatjuk.,Spatulával utána igazíthatunk