Hozzávalók:
Hozzávalók: 6 db
Krém hozzávalói: 3 dl
Tetejére: 4 dl
*
Elkészítés:
ElkészítésA tojássárgákat a porcukorral kikeverjük, lassan hozzácsepegtetjük az étolajat,a 6 kanál vizet,és habosra keverjük. Hozzáadjuk a sütőporral, 1 csipet sóval,és a kakaóval elkevert lisztet. A végén óvatosan belekeverjük a tojások kemény habját. Zsirozott lisztezett tepsiben, előmelegített sütőben megsütjük.
Krém.A pudingot a tejben, 10 dkg. cukorral sűrűre főzzük, hülni tesszük. A margarint a maradék porcukorral habosra keverjük és a kihült pudinghoz adjuk. Beletesszük a puha gesztenye masszát, és jól elkeverjük.A kihütött tészta tetejére kenjük. A tejszint a habfixálóval keményre keverjük, és rákenjük a gesztenye tetejére., és végül az étcsokit ráreszeljük.


