Hozzávalók:
Masszához:
50 dkg darált keksz
20 dkg margarin
50 dkg gesztenye massza
15 dkg cukor
1 cs vaniliás cukor
Kevés tej
2 ek rum.
Bevonathoz:
30 dkg étcsoki (70%-os)
10 dkg Milka csoki.
*
Elkészítés:
A masszához valókat jól összegyúrjuk, és golyókat formálunk.
Két ujjunkal az egyik oldalon kissé benyomjuk, hogy alakra hasonlítson a gesztenyéhez.
A csokoládét tálkába tördeljük, és gőz fölött megolvasztjuk.
A golyókat egyenként az olvasztott csokoládéba mártjuk a 2/3-ad részéig, lecsöpögtatjük róla a felesleget, és mignon papírba rakjuk.
(Én hurkapálcikára szúrtam, úgy forgattam a csokiba.
40 dkg csoki kellett, és 99 db golyó lett.
)