Hozzávalók:
1-2 pohar garnelarak,teszta,5 gerezd aprora vagott fokhagyma, 4-5 szal petrezselyem,2 pupos tk vaj,1-2 tk olaj,csipos paprika izles szerint,so,bors
*
Elkészítés:
A serpenyobe teszunk vajat es olajat.Felolvasztjuk a vajat es mikor forro beleteszem a rakot.Puhitom 4-5 percig,sozom,borsozom izles szerint,majd hozzaadom az aprora vagott fokhagymat es a vekony karikara vagott csipos paprikat.Neha megkeverem,nehogy odaegjen.Megszorom az aprora vagott petrezselyem felevel.mikor teljesen megpuhult es pirult a rak osszekeverem a kozben kifozott tesztaval.Megszorom a maradek aprora vagott petrezselyemmel es talalom. ( azert teszunk olajat a vajhoz ,hogy a vaj neegjen meg es ne frocskoljon).A teszta izles szerint lehet barmilyen fajta : spagetti,nudels,csavart….