Garnélarák saláta osztriga szósszal

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

2

Nehézség

Könnyű

Garnélarák saláta osztriga szósszal

Garnélarák saláta osztriga szósszal

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

80 dkg egész garnélarák
8 dkg vaj
1 db citrom leve
2 dkg só
1 dl Oyster szósz (osztriga szósz)
30 dkg rizs

*

Elkészítés:

A rákot sózzuk, citromlével meglocsoljuk, majd 10-15 percet állni hagyjuk.
Serpenyőben a vajat felolvasztjuk, a rákot lecsepegtetjük, majd forró vajban átpároljuk (1-2 perc).
Rizst puhára főzőm, majd merőkanálba tömködöm, és óvatosan kipattintom ( szép formájú rizs halmazt kapok )
Tálalás:
A formázott rizs köré arányosan elhelyezzük a kész rákokat. A legvégén körbelocsoljuk Oyster mártással. (Az Oyster mártás készen beszerezhető.)

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Garnélarák saláta osztriga szósszal