Hozzávalók:
Linzertészta:
25 dkg tönkölyliszt
15 dkg vaj
2 kiskanál folyékony édesítő
1 db tojás
Túrókrém:
1 kg krémtúró
2 egész tojás
2 kiskanál édesítő
vaníliaesszencia
Piskóta:
5 db egész tojás
5 ek. tönkölyliszt
2 kiskanál édesítő
1 kiskanál sütőpor
*
Elkészítés:
A linzertésztához összegyúrjuk a hozzávalókat és sütőpapírral kibélelt tepsibe terítjük.
Rásímítjuk a túrókrémet, amit csak egyszerűen összekevertünk.
A piskótához én mindig az egész tojásokat habosítom fehéredésig, utána adom hozzá az édesítőt és a lisztben elkevert sütőport – kanalanként.
Légkeveréses sütőben cca 25 perc alatt elkészül. Tanácsos csak hidegen vágni.