Hozzávalók:
3 kozepes krumpli
So
Panirozashoz: zsemlemorzsa
Tojas
Liszt
So,bors,vegeta
Petrezselyem aprora vagva
1 kis gerezd fokhagyma ( elhagyhato)
3-4 ek tej ( elhagyhato)
Suteshez: olaj
*
Elkészítés:
A krumplikat megpucoljuk es szeletelovel egyforma vastagsagura karikazzuk.Sozzuk meg es tegyuk felre 5-10 percre. Keszitsuk elo a panirozashoz szukseges dolgokat.Verjunk fel egy tojast (a tojashoz adhatunk keves tejet is) es izesitsuk be,so,bors,vegeta es ha szeretjuk 1 kis gerezd zuzott fokhagymaval. ( a fokhagyma elhagyhato) Keverjuk jol ossze.Tegyunk egy talba zsemlemorzsat es keverjunk bele aprora vagott petrezselymet. Mikor elokeszitettunk mindent panirozzuk be a krumpli szeleteket a szokasos modon : liszt,fuszeres tojas,zsemlemorzsa.Ha bepaniroztuk a krumplikat bo forro olajban sussuk pirosra. Tokeletes koretnek illetve salataval is.Tartarmartassal talaljuk