Hozzávalók:
1 kg csirkecomb
1/2 kg csirkemáj
Vegeta Naturella csirkefűszer
liszt
tojás
prézli
zsír vagy olaj a sütéshez
majonéz
tejföl
fehér bors
egy pici cukor
citromlé
*
Elkészítés:
A csirkecombokat alaposan megszórom a fűszerkeverékkel, a májat alaposan kiáztatom és szárazra törlöm. Szokásosan lisztbe, tojásba prézlibe forgatom a húst és a májat is, azzal a különbséggel, hogy a májat duplán panírozom, vagyis, liszt tojás, ismét liszt, tojás, aztán jön a prézli, így nem fog köpködni sütés közben. Bő zsiradékban, lefedve, időnként forgatva aranybarnára sütöm. A majonézt összekeverem tejföllel, ízesítem borssal, pici cukorral és citromlével, ezzel tálalom a rántott májat. Köretnek bármilyen krumpli vagy rizs is illik mellé.