Hozzávalók:
50 dkg csirkemaj
3-5 gerezd zúzott fokhagyma
1 erős paprika ( izles szerinti mennyiség) felkarikazva
Tej
Panirozashoz: tojás,Liszt,zsemle morzsa,só,bors,vegeta,szezammag
Suteshez: olaj
*
Elkészítés:
A megtisztított csirkemajat vágjuk félbe ( nem végig) és nyissuk ki mint a könyvet. Tegyük egy tálba adjuk hozza a zúzott fokhagymát és az izles szerinti mennyiségű erős paprikát. Öntsük fel annyi tejjel,hogy ellepje és 1 éjszakára tegyük hutobe. Másnap a hűtőből kivéve tegyük a májat egy torlopapirra ,hogy lecsepegjen és panirozzuk be. (Liszt,tojás,prezli) A felvert tojást fuszerezzuk : só,bors,vegeta. A zsemlemorzsat keverjuk össze szezammaggal és abba forgassuk a májat. Bő forró olajban süssük készre.