Fűszeres csirkenyárs kolbásszal és krumplival

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Andi80

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

3

Előkészítési idő (perc)

40

Sütési / főzési idő (perc)

60

Nehézség

Haladó

Fűszeres csirkenyárs kolbásszal és krumplival

Recept leírás:

Hozzávalók:

*

Elkészítés:

A mellet alaposan megtisztítjuk, és nagyobb kockákra vágjuk.
A páchoz az olajba szórjuk a sót, borsot és belenyomjuk a fokhagymakrémet.
Jól összekavarjuk.
Beleforgatjuk a húst.
A kolbászt fél cm vastag karikákra vágjuk.
A krumplikat megtisztítjuk, meghámozzuk és kettévágjuk.
A pálcákat beáztatjuk egy kis vízbe pár percre.
A nyársakra felhúzzuk a hozzávalókat a krumpli-hús-kolbász sorrendben és a pálca végére is krumpli kerüljön.
Addig folytatjuk, amíg az alapanyagok el nem fogynak.
Tepsibe fektetjük őket és meglocsoljuk a megmaradt páclével.
A nyársak közé öntünk kevéske, kb.
1, 5 dl vizet és alufóliával lefedve 200 fokon 30 percig sütjük, majd a fóliát eltávolítva további 10 percet pirítjuk

Fűszeres csirkenyárs kolbásszal és krumplival

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Fűszeres csirkenyárs kolbásszal és krumplival

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!