Füstölt sajtos croissant Tante Fanny tésztából

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

2

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

20

Nehézség

Könnyű

Füstölt sajtos croissant Tante Fanny tésztából

Füstölt sajtos croissant Tante Fanny tésztából

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

1 csomag Tante Fanny friss croissant tészta 360 g
10 dkg óvári füstölt sajt
1 db tojás
1 ek tejföl
bors, metélő hagyma ízlés szerint

*

Elkészítés:

A Tante Fanny friss croissant tésztát 10 perccel a felhasználás előtt kivesszük a hűtőből, majd a sütőpapírral együtt kitekerjük
A sajtot lereszeljük, a metélőhagymát felaprítjuk, és összekeverjük a tejföllel, majd a tésztára halmozzuk.
Tészta szélét felvert tojással megkenjük, és lazán feltekerjük a háromszögeket, majd a kifliket megkenjük tojással, megszórjuk reszelt sajttal, és kb. 20 perc alatt 170-180 fokon aramysárgára sütjük.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Füstölt sajtos croissant Tante Fanny tésztából