Füstölt halsaláta mogyoróval

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Könnyű

Füstölt halsaláta mogyoróval

Füstölt halsaláta mogyoróval

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

1 doboz füstölt halkonzerv
20 dkg főtt fehér bab
40 dkg kicsi kemény paradicsom
2 fej vöröshagyma
2 ek borecet
1 ek mustár
2 ek olíva olaj
2 dl tejföl
Őrölt bors
Cukor
Csípős paprika
5 dkg darált mogyoró

2 db paradicsom

*

Elkészítés:

A hal olaját elkeverjük az olíva olajjal, borecet, mustárral, sóval, borssal, kevés cukorral, csípős paprikával, mogyoróval ( mártást készítünk ). Végül a tejfölt is hozzáadjuk.
Az ( egy részét ) apróra vágott halat, előzőleg besózott apróra vágott hagymát, paradicsomot, főtt babot keverő tálba tesszük.
Ráöntjük a mártást, óvatosan jól összeforgatjuk. Két órán át állni hagyjuk, hogy az ízek jól összeérjenek. A másik részét a halnak és szeletekre vágott paradicsomat díszítésnek használjuk fel.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Füstölt halsaláta mogyoróval