Hozzávalók:
tészta:4 tojás,2 vaniliás cukor,2 dl olaj,300 g cukor,2 dl tej,250 g finom liszt,1 sütőpor,3 evő kanál kakaó
Krém:0,5kg túró,100 g cukor,250g margarin
Öntet:9dl viz,1 csomag Boleró dzsúsz por,2 csomag Dr.Otker krémpor.
*
Elkészítés:
A tojásokat szét választom, és a fehérjéből kemény habot verek.
A tojássárgáját az olajjal és a cukorral jól kikeverem, hozzá adom a tejet a kakaót és a sütőporral elkevert lisztet.
Jól össze keverem, és hozzá adom a tojások kemény habját.
Sütőpapirral bélelt tepsibe öntöm, és elő melegitett sütőben, 180 fokon, lassan megsütöm.
Mikor ki hül, rákenem a krémet, melyet előzőleg az össze tevőkből ki keverek, oly módon, hogy először a margarint a cukorral habosra keverem, hozzá adom a nem túl száraz túrót.
Ha kész hütőbe teszem a süteményt és elkészitem az öntetet.
Az össze tevőket hidegen össze keverem, és állandó keverés mellett, sűrűre főzöm.
Ki veszem a hűtőből a sütit, és az öntetet, rá öntöm.
Mikor ki hül, vissza helyezem 2-3 órára, hogy megszilárduljon.