Hozzávalók:
Rántott hús :
30dkg liszt
30dkg prézli
30dkg zsemlemorzsa
4db tojás
Olaj
Fűszeres Csirkeszárny:
Só Bors Csillipor
Kis delikát
Majonézes Krumpli Saláta:
1 Kg krumpli
8 db tojás (Tetszés szerint)
Tejfől
Mustár
Majonéz
*
Elkészítés:
A csirkeszárnyat pici vízzel és pici olajjal letakarva a sűtőbe 20percig 180*on párolom és utána kiveszem és megint vissza rakom fólia nélkűl sűlni, hogy jó ropogos legyen.
Majonézes Krumpli Saláta: Hajába kifözük a krumplit kb 30 perc alatt kész van.
Amikor megfölt félre rakjuk hadjuk kihűlni.
Külön megfözűk a tojást keményre 10 perc a főzési idő kb.
Ha meghűlt a krumpli megpucoljuk és szépen egyenletesen felkarikázuk.
A tojást is megpucoljuk szintén felkarikázuk.
Sorba teszűk a krumplit mintha rakott krumplit csinálnánk.
A tojást a krumpli tettejére szépen rárakjuk fűszerezzűk só, bors.
Lilla hagymát vékonyra felkarikázuk.
A kikevert külön majonézes öntetett rá kenjük szépen.
És ujból elkezdük 1 sor krumpli 1 sor tojás 1 sor hagyma és az öntett.
És ugy fejezzük be, hogy a krumpli legyen a tettején.
És diszités képpen paradicsom szelleteket és petrezselyem zölddel díszitem