Frissen sült tarja pirított krumplival és újhagymá

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Ilona

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

2

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

60

Nehézség

Recept leírás:

Hozzávalók:

Hozzávalók: 4 db
50 dkg uborka,1 csokor snidling, 1 kispohár tejföl,1 csokor petrezselyemzöld, ( ha van új hagyma azt is hozzávagdalom)

*

Elkészítés:

Elkészítés: A tarjaszeleteket sózom, borsozom,  fokhagymával bedörzsölöm, és a fűszer sóval, zsiradékkal bekenem, hűtőbe teszem érni, és majd ha megéhezik a család, frissen kisütöm.
Az uborkasalátához felszeletelem az uborkát, az újhagymát, a snidlinget, sózom, borsozom, leöntöm 1 kis pohár tejföllel, és hűtőbe teszem.
A húst hirtelen megsütöm egy előre felforrósított serpenyőben, ha még kemény akkor kevés vizel még pároljuk.  Majd melléteszem a megpucolt, negyedelt, sózott, borsozott krumplit, beteszem a sütőbe, és 20-25 perc alatt készre sütöm.
A lehűlt uborkasalátával, apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálalom. Jó étvágyat!

Frissen sült tarja pirított krumplival és újhagymá