Hozzávalók:
Hozzávalók: 4 db
50 dkg uborka,1 csokor snidling, 1 kispohár tejföl,1 csokor petrezselyemzöld, ( ha van új hagyma azt is hozzávagdalom)
*
Elkészítés:
Elkészítés: A tarjaszeleteket sózom, borsozom, fokhagymával bedörzsölöm, és a fűszer sóval, zsiradékkal bekenem, hűtőbe teszem érni, és majd ha megéhezik a család, frissen kisütöm.
Az uborkasalátához felszeletelem az uborkát, az újhagymát, a snidlinget, sózom, borsozom, leöntöm 1 kis pohár tejföllel, és hűtőbe teszem.
A húst hirtelen megsütöm egy előre felforrósított serpenyőben, ha még kemény akkor kevés vizel még pároljuk. Majd melléteszem a megpucolt, negyedelt, sózott, borsozott krumplit, beteszem a sütőbe, és 20-25 perc alatt készre sütöm.
A lehűlt uborkasalátával, apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálalom. Jó étvágyat!