Hozzávalók:
Hozzávalók 4 főre:
1 nagy kínai kel
4 közepes fej lilahagyma
20 dkg juhsajt
5 pár virsli
1 kk majoranna
2 kk olaj
4 dl tejföl
3 kk pirospaprika
2 kk őrölt kömény
Só, bors
*
Elkészítés:
A kínai kelt és a lilahagymát vékonyan felszeleteljük, a juhsajtot egycentisre kockázzuk.
Egy nagyobb tálban kézzel összeforgatjuk.
A virslit felkarikázzuk.
Az olajat felhevítjük, megfuttatjuk rajta a majorannát.
Rádobjuk a virslikarikákat, időnként megkeverve közepes lángon megpirítjuk.
Kihűtjük, háromnegyed részét a zöldségekhez keverjük.
A tejfölt simára keverjük a pirospaprikával, köménnyel, sózzuk, borsozzuk.
Összeforgatjuk vele a salátát ( hűtőben akár másnap is fogyasztható, nem esik össze ).
Tálaláskor a maradék virslikarikával díszítjük.