Hozzávalók:
Hozzávalók 6 személyre:
Frankfurti leves:
1 kis hagyma
2-3 gerezd fokhagyma
Fél fej káposzta
3 szál sárgarépa(ki is lehet hagyni)
1 kisfej Karalábé
1 negyed kis zeller
3 nagy szem krumpli
5 pár virsli
Só,vegeta,bors,piros paprika,örölt kömény
*
Elkészítés:
Elkészítés:
A hagymát apróra vágom olajon megdinsztelem, a fokhagymátapróra vágom, majd a zöldségeket és a répát felkarikázni (Ez ki lehet hagyni)a karalábét a zellert megpucolva egészen rakom bele. És tovább dinsztelem egy kicsit kevergetve. Kb 2-3 perc utána fűszerezni só vegeta bors örölt kömény és a piros paprika, felengedni vizzel és fözni míg a répa meg nem fő addig a káposztát felkockázni és a krumplit is meg a virslit karikára vágni. Miután kb 45 percig föztem utána bele raktam a káposztát és a krumplit megföztem így kb 20-30 percig miután megfölt minden bele raktam a virslit karikazva belerakom éskb még 10 percigföztem és kész.