Hozzávalók:
12 zöldpaprika
1 nagy sárgarépa
1 kis vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
15 dkg gomba
1 kisebb cukkini
1/2 padlizsán
1 csirke felső comb (elhagyható)
15 dkg mozzarella
só
őrölt bors
1 kis csili
1 dl száraz fehérbor
kevés olaj
*
Elkészítés:
A szebb paprikák magházát eltávolítom, középen kettévágom.
A többit feldarabolom.
A sárgarépát, a cukkinit, a padlizsánt, a gombát felszeletelem, a hagymát nagyobb darabokra vágom.
A csirkecombot kifilézem, felcsíkozom.
Kevés olajon a húst fehéredésig pirítom, hozzáadom az apróra vágott csilit, a darabolt hagymát, a szétnyomott fokhagymát, és felöntöm borral.
Hozzáteszem a sárgarépát, rövid idő után a cukkinit, majd a padlizsánt, a paprika csíkokat, legvégén a felszeletelt gombát.
Sózom, borsozom és jól összeforgatom.
Az így keletkezett ragut a megtisztított, kettévágott paprikákba töltöm.
Tetejére kevés mozzarellát tépkedek, majd 10 perc alatt, előmelegített sütőben, készre sütöm.