Hozzávalók:
2 db tojás
1/2 teáskanál só
1 bögre finomliszt
175 g kefir
egy késhegynyi szodabikarbona
1 ek cukor
3 ek napraforgó olaj
1cs vaniliás cukor
*
Elkészítés:
elektromos habverövel felverjük a tojást
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
2
25
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
2 db tojás
1/2 teáskanál só
1 bögre finomliszt
175 g kefir
egy késhegynyi szodabikarbona
1 ek cukor
3 ek napraforgó olaj
1cs vaniliás cukor
*
Elkészítés:
elektromos habverövel felverjük a tojást
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
A szuvidálás (franciául sous-vide, azaz „vákuumban”) sokáig a fine dining éttermek titkos fegyvere volt, ma viszont egyre több háztartásban jelenik
Ha nyár, akkor paradicsom. Van benne valami különösen varázslatos: ahogy a napon érlelt bogyók végre kiszabadulnak a fóliasátor világából, és
Nyáron a konyha legnagyobb ellensége sokszor nem is a meleg, hanem a fölös költekezés. Hiszen bármelyik piaci standnál vagy boltban